Samarbeidspartnere

Servicio logoDin personalsjef samarbeider med Servicio AS i forbindelse med satsingen på elektroniske HMS, IK-Mat og Personaloppfølgingssystemer. Servicio AS har lang erfaring fra, og et stort nettverk innen hotell og restaurantbransjen og er en viktig medspiller i salgs og informasjonsarbeidet fremover.

Les mer om samarbeidet med Servicio her

Arbeidsrett og advokatbistand:
Din personalsjef har hatt samarbeid over flere år med advokat Vegard Lund.

Advokat Lund har drevet egen advokatpraksis siden 2003 med særlig vekt på arbeidsrett. Fra eksamen ved UiO i 1990 har han jobbet som advokatfullmektig og dommerfullmektig flere steder, og han har vært avdelingsleder juridisk avdeling i Manpower.

I dag er han deltaker i Advokatforum DA. Lund har blant annet svært god kunnskap om lover og regler for inn- og utleie av medarbeidere samt de nye likebehandlingsreglene for bemanningsbransjen som ble innført i januar 2013. Han arbeider også med forretningsjus, herunder kontraktsrett og selskapsrett.
Les mer om Lund her: Advokat Vegard M. Lund.

Din personalsjef har også samarbeid med advokat Erik Råd Herlofsen, partner i advokatfirma Ræder i Oslo. Herlofsen var tidligere konserndirektør HR i Storebrand og har møterett for Høyesterett.

Advokatfirma Ræder er et mellomstort advokarfirma med mer enn 50 kompetente og erfarne advokater, som gir råd innenfor de fleste forretningsjuridiske områder.
Les mer om Herlofsen her: Advokat Erik Råd Herlofsen


Helse, Miljø og Sikkerhet:
Sikkerhetsledelse AS

Sikkerhetsledelse leverer målrettet rådgivning og effektive kurs og øvelser innen:

HMS, Beredskap og Krisehåndtering.
Vi har rådgivere med spesialistkompetansen fra Politiet. Trygghet for deg, din familie og virksomheten er vår kjernevirksomhet.
For e-post til Sikkerhetsledelse, trykk her.


Evne og personlighetstester:

Experis AS, Per Olav Hagås
Per Olav Hågås er Fagsjef/Senior rådgiver i Experis. Han har jobbet med rekruttering og tester fra alle de store anerkjente leverandørene i mange år. I tillegg var han aktivt med i å utvikle DNVs standard for rekrutteringspersonell, og han er også sensor på DNV i samme fag.

Mer informasjon om ordningen og hvem som er sertifisert finner du her.

Dersom du ønsker å benytte deg av evne og/eller personlighetstester, ta kontakt med meg.

Sertifisering til Miljøfyrtårn:

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp. Målet er å redusere miljøbelastningen og spare kostnader ved å systematisere og effektivisere miljøhensynet i bedriften.

MULIGE FORDELER MED EN SERTIFISERING:

  • Redusert energibruk
  • Mindre avfallskostnader
  • Bedre arbeidsmiljø
  • Lavere sykefravær
  • Reduserte driftskostnader
  • Reduserte innkjøpskostnader
Green Focus logo
Green Focus kan hjelpe deg på veien til en sertifisering

Bilde av Ann-Kristin Fossum
Ta kontakt på mail: akf@greenfocus.no eller tlf. 469 71 515

<

Comments are closed.